České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Soutěž s Rock Pointem o hodnotné ceny včetně pobytů v Horním Rakousku

Zimní Horní Rakousko - v letošní zimní sezoně na vás čeká mnoho zážitků, jedinečné a perfektně upravované sjezdovky. Účastníky soutěže navíc 20 hodnotných cen.

 

Vše o jedinečné zimní dovolené v sousedním Horním Rakousku, včetně slevového kuponu ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé ČR, najdete v informační brožuře ZIMA V HORNÍM RAKOUSKU ZIMA - TOP regiony blízko ČR. Informační brožuru získáte v prodejnách Rock Point od 20. prosince 2017, nebo si ji můžete stáhnout v elektronické podobě zde. Stejné informace včetně slevového kuponu najdete i v časopise lidé&HORY č.6/2017, které vychází 12. 12. 2017. Slevový kupón je pouze v tištěné verzi brožury.

 

 

Tipy na perfektní zimní a aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, v oblasti Pyhrn-Priel a Mühlviertel jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí tištěné brožury je i slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice. Těchto 16 strna najdete také v časopise lidé&HORY v č. 6/2017.

 

 

Odpovězte na čtyři jednoduché otázky a vyhrajte 20 hodnotných cen:

- třídenní pobyt v hotelu Lebensquell**** v Bad Zell v oblasti Mühlviertel

- třídenní pobyt v Relax & Wanderhotel Poppengut (2 noci) pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji v Hinterstoderu v oblasti Pyhrn-Priel vč. polopenze a částečné masáže

- 3x značková taška na lyžařské vybavení FISCHER SKICASE

- 2x batoh Haglöfs Gira 16l modré od Rock Pointu

- 5x členství v ALPENVEREIN.CZ na rok 2018

- 4x celoroční předplatné časopisu lidé&HORY 2018

- 4x celoroční předplatné časopisu TURISTA ročník 2018

 

Soutěž začíná 20. prosince 2017 a končí 30. ledna 2018. Vyhlášení správných odpovědí a vylosování šťastných výherců proběhne do 5. února 2018, vyhlášení bude zveřejněno na všech partnerských webech.

 

Soutěžní otázky zde.

Informační brožura ke stáhnutí zde.