České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Nový on-line systém předplatného je tu!

V lednu 2018 byl pro zájemce o časopisy lidé&HORY a TURISTA zpřístupněn nový a uživatelsky jednoduchý on-line systém „Předplatné časopisů lidé&HORY a TURISTA“. Pomocí tohoto systému lze jednoduchým způsobem zajistit předplatné obou časopisů kdykoliv a v jakémkoliv množství.

Po vyplnění fakturačních údajů a informací o objednateli (jednotlivec, organizace, klub, odbor KČT…) je možné vytvořit objednávku předplatného na zvolený časopis. Po závazném objednání časopisu (nebo obou časopisů) systém vypočítá cenu předplatného a na mail objednatele zašle zálohovou fakturu s platebními údaji. Po provedení úhrady pak systém předplatitele automaticky zařadí mezi odběratele a odešle mu fakturu/daňový doklad.

Předností tohoto systému je tedy mimo jiné automatické vystavování faktur za objednaný časopis, a to jak pro jednotlivce, tak pro organizace, kluby, odbory KČT nebo jiné právnické osoby.

Doporučujeme tento systém využívat, protože šetří čas – nemusíte čekat na faktury, resp. daňové doklady. Systém daňový doklad generuje a posílá automaticky.

Systém je přístupný na stránkách www.predplatne.lideahory.cz nebo na stránkách http://www.kct.cz/cms/casopis-turista-v-roce-2018#predplatne.