České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

HIGHLANDER KAMNICKÉ A SAVINJSKÉ ALPY VE SLOVINSKU

HIGHLANDER KAMNICKÉ A SAVINJSKÉ ALPY VE SLOVINSKU

Nezaváhejte a zúčastněte se na vícedenního přechodu Kamnických a Savinjských Alp v termínu 30.8. - 3.9.2023. Máte možnost volit mezi variantami HERCULES (100 km za 5 dnů) a PEGASUS (50 km za 3 dny).

Trasa Hercules začíná v Mozirje a vede přes vrcholy Golte a Raduha, pak následuje sestup do horolezecké vesničky Luče. Odtud následuje výstup na Velikou planinu, sestup do údolí Kamniška Bistrica a celá trasa končí na Krvavci.
Trasa Pegasus začíná v horolezecké vesničce Luče, následuje výstup na Velikou planinu a odtud sestup do Brsniku v údolí Kamniška Bistrica. Poslední den je na programu výstup na Krvavec.

Základní cena je 225 €/osobu. Přihlásí-li se čtyři zájemci, platí jen 675 € - jeden zájemce má účast zdarma. Čeští účastníci, čtenáři lidé&HORY, mají slevu 20 % - kód pro slevu při on-line registraci je „LIDE&HORY20“.
Úplné informace o této mimořádné možnosti včetně registrace najdete v angličtině na https://highlanderadventure.com/en-us/kamnik, nebo ve slovinštině na https://highlanderadventure.com/sl/kamnik.

O zážitcích našich dopisovatelů Marcely a Ladislava Novákových při pětidenním červnovém přechodu Julských Alp, Hercules Julian Alps, se dozvíte na https://www.lideahory.cz nebo v lidé&HORY č.4/2023, které vychází 20. 8. 2023.