České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Český ráj outdoor zaujme i po 25 letech

Jen málokterý obchod se udrží na trhu víc než pár let. A když ano, znamená to, že je něčím speciální, pro zákazníky přitažlivý. Nejinak je tomu u prodejny outdoorového vybavení Český ráj. Zaujetí pro sport, kvalitní zboží a proklientský přístup z ní dělá špičku v oboru.

Začínal v obýváku

Majitel obchodu, zapřisáhlý sportovec, Jakub Zítka začínal podnikat se sportovním vybavením v prostorách jeho bytu už v roce 1993. V následujícím roce se pak podařilo otevřít kamenný obchod v Mladé Boleslavi, a tím se začala tvořit v počátcích nejistá, avšak úspěšná historie prodejny. Původně obecně sportovní vybavení bylo nahrazeno specifičtějším outdoorovým zbožím, které přilákalo zaryté nadšence turistiky, horolezectví a VHT. Bylo už jen otázkou času, kdy obchod Český ráj outdoor zabrousí i do vod internetového prodeje. Stalo se tak v roce 2008 a byl to víc než dobrý tah.

Přístupný pro všechny

Spuštěním outdoor shopu se outdoorové vybavení předních českých i zahraničních značek, mezi které patří třeba Husky, stalo přístupné pro zákazníky po celé České republice i na Slovensku. Příjemné a přehledné webové stránky lákají na batohy, stany, spacáky či třeba karimatky. Obrovskou výhodou pro nakupující prostřednictvím internetu je možnost odborného poradenství telefonicky nebo e-mailem. Užitečné informace o správném výběru zboží, o tom, jak pečovat o outdoorové vybavení, případně různé recenze jsou k nalezení na blogu obchodu.

Slavte a užívejte si slev

K oslavě 25. výročí založení outdoorového obchodu Český ráj jsou pro vás jako dárek a poděkování za úspěch obchodu připraveny báječné akce. Předně si můžete pořídit mezi 16. – 19. listopadem v kamenné i internetové prodejně zboží se slevou neuvěřitelných 20 %. Patříte-li mezi fanoušky Českého ráje na Facebooku, pak se těšte na soutěže, díky nimž si můžete přijít na hodnotné ceny. A to nejlepší nakonec. V mladoboleslavské prodejně, na Staroměstském náměstí bude oslava! Udělejte si 15. listopadu volno a užijte si program spojený, jak jinak, s outdoorem, lezením a turistikou.

zdroj: www.ceskyraj.com