České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

ÖTZTAL CAMP, novinka

Ötztálské údolí, 2. 7. - 6. 7. 2011

Pětidenní program v nejzaledněnější horské skupině Východních Alp, kde se nachází druhý nejvyšší vrchol Rakouska, Wildspitze (3768 m). Celá oblast je ideálním terénem pro ledovcové túry a pro výstupy na zaledněné alpské třítisícovky. Camp se uskuteční pod odborným vedením horských vůdců Bergsteigerschule Innsbruck.

Termín: 2. - 6. 7. 2011 (sobota - středa)
Místo campu: chata Martin Busch Hütte
Program:
sobota 2. 7. - individuální příjezd do Ventu, z Ventu výstup na chatu 2,5 - 3 h., ubytování na chatě, zahájení campu
neděle 3. 7., pondělí 4. 7., úterý 5. 7., středa 6. 7. - túry a výstupy na vrcholy Kreuzspitze, Similaun, Fineilspitze, Hintere Schwärze, Mutmalspitze a další
ukončení campu - středa 6.7. cca ve 12 hod

Ubytování:
na chatě Martin Busch Hütte ve vícelůžkových pokojích

Cena v Kč za osobu
cena 6550,-
cena * 6050,-

* cena pouze pro předplatitele časopisu lidé&HORY nebo členy Alpenvereinu (pouze sekce č. 608 - Praha/Innsbruck)
Cena je uvedena v Kč za osobu a celý kurz.

Cena obsahuje:
- ubytování na chatě s polopenzí
- celý program vč. metodiky a kurzu
- všechny túry pod vedením horských vůdců
- zástupce CK ALPY po celou dobu campu

Cena neobsahuje:
- dopravu
- pojištění (pojištění v rámci členství v rakouském Alpenvereinu je dostačující na tuto akci, více na www.alpenverein.cz)
- stravování nad rámec polopenze

Doprava: předpokládáme vlastní dopravu účastníků
Bus: pokud bude alespoň 15 zájemců bude z Prahy do místa srazu a zpět zajištěna doprava busem. Bus bude k dispozici po celou dobu srazu. Cena této dopravy je 1790 Kč/osobu

Nutná výbava: boty pevné, nepromokavé, vhodné k nasazení stoupacích želez, cepín, mačky (stoupací železa), sedací úvazek (případně hrudní úvazek), alespoň 2x šroubovací karabina nebo HMSka, 1x kulatá smyčka 5-6mm dlouhá 1-2 m, 1x kulatá smyčka 5-6mm dlouhá 3,5-4 m (obě na prusíkování), kulatá smyčka 9mm 1,5 m dlouhá (nebo plochá smyčka 1,5 m dlouhá), přezůvky na chatu (erární jsou k dispozici na chatě), vložka do spacáku (spacák není nutný), batoh s uchycením na cepín a mačky, baterka/čelovka, lékárnička, osobní léky, oblečení vhodné na ledovec vč. náhradního na převlečení, ledovcové brýle, UV krém na opalování.
Vlastní výzbroj si zkontrolujte před odjezdem. Minimální nutné vybavení je označeno tučně.
Lano není nutné brát s sebou.

REZERVACE

Počet míst je omezen na 30. Rozhodující pro Vaší účast je včasné přihlášení a složení zálohy nebo celé částky v uvedených termínech.
Upozornění: Camp se uskuteční při minimálním počtu 10 účastníků.

Pro potvrzení Vaší účasti je třeba vyplnit, podepsat a poslat nám (faxem, mailem, poštou) vyplněnou CS_Oetztal_Camp_2011.pdf cestovní smlouvu (za každého zájemce prosíme zvlášť) a poslat platbu.
Celkovou částku prosíme uhraďte na účet 2000003809/8040, VS = číslo kurzu, do textu pro příjemce uveďte své jméno. V případě platby za více účastníků na jednou pošlete potvrzení nebo upozornění emailem. Úhradu lze provést také v hotovosti nebo kartou v kanceláři CK ALPY na Praze 5.

Doporučená příjezdová trasa a další informace budou oznámeny v odjezdových pokynech - pošleme zhruba týden před odjezdem.