České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

V rámci festivalu alpinismu bude Praha svědkem velkolepé show "FEUER UND EIS"

altSmíchovský festival alpinismu poprvé sestává ze dvou částí. Ve čtvrtek 18. listopadu 2010 se v Kongresovém centru v Praze 4, ve Společenském sálu ve 2. patře budovy, uskuteční česká premiéra unikátní filmové a multivizuální show Feuer&Eis (Oheň&Led). Více informací najdete ZDE.

alt

Od pátku 19. 11. 2010 do neděle 21. 11. 2010 bude probíhat v prostorách Národního domu na Smíchově tradiční festival, na kterém se představí mnoho špičkových alpinistů i horolezců z celého světa. V seznamu osobností přibyla další zvučná jména, jako například FLORIAN RIEGLER (ITA), DON BOWIE (CAN) nebo LINDA McMILLAN (USA). Přehled všech doposud potvrzených přednášejících najdete ZDE.

altSoučástí Smíchovského festivalu alpinismu 2010 bude i vyhlášení vítězů soutěže VÝSTUPY ROKU 2010, kterou v září 2009 společně vyhlásili ALPY - OEAV - lidé&HORY.  Na festivalu bude poprvé vyhlášen Horolezec roku 2010 - tato soutěž je dílem společné aktivity Českého horolezeckého svazu a společnosti ALPY (zástupce OEAV v ČR, sekce Innsbruck) a časopisu lidé&HORY. Vyhlášení nejlepších alpinistických výstupů a výkonů v ČR proběhne v Národním domě na Smíchově v sobotu 20. listopadu 2010.

DALŠÍ INFORMACE OHLEDNĚ SMÍCHOVSKÉHO FESTIVALU ALPINISMU NAJDETE NA WEBU WWW.FESTIVALALPINISMU.CZ