České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Tip (nejen) na nadcházející zimu - Eddy Sledboard!

EDDY SLEDBOARD - prkno k sáňkování na sněhu, surfování na vodě a jízdě na silnici...nejen pro děti a mládež - pro všechny co chtějí zažít zábavu. Sedačka/prkno s bočními úchyty pro ruce, které slouží k naklápění a tím umožňuje zatáčení a brždění Eddy Sledboardu. V případě snowboardu, na rozdíl od sání, umožňuje Eddy Sledboard díky své délce posouvat těžiště do předu i vzad pro snadnější jízdu na rozdílném povrchu sjížděného terénu/povrchu, např. sjezdovky. 

Použití:

Eddy sledboard lze pevně spojit se sportovními zařízeními, jako je snowboard, skate či skateboard, longboard, jet-surf, surfové prkno, windsurfové prkno a jiné zařízení, včetně podobných zařízení, která můžou být v budoucnu vynalezena, která se ovládají na stejném principu přenosu těžiště.

Výhody:

Eddy Sledboard usnadňuje mnohem lehčí ovladatelnost, pro sportovce i ne-sportovce včetně invalidních osob. Osoba na Eddy sledboardu sedí a má podstatně níž těžiště, čímž nepotřebuje pro ovladatelnost tolik potřebné zkušenosti a odpadají i častá zranění při pádu z výšky (ze stoje). Celkově shrnuto, vzniká snaží sportovní vyžití pro nezkušené i invalidní osoby s podstatně sníženým rizikem úrazu. 

Více na: www.eddysledboard.com a také na eddysledboard@gmail.com a tel. +420 776 146 423