České
feráty
Redakce
Předplatné
Inzerce
Archiv
čísel
Kempy
a kurzy
Mezinár.
festival
alpinismu
ALPEN-
VEREIN.CZ

Nová řada karimatek od firmy Jurek S+R

Na sezónu 2010 (od června) připravuje firma JUREK S+R novou řadu samonafukovacích karimatek s obchodním názvem ELITE. Tyto karimatky se vyznačují oproti předchozím modelům nižší hmotností až o 20% a zmenšením objemu ve sbaleném stavu až o 40% oproti stávající základní řadě samonafukovacích karimatek dosavadní nabídky firmy JUREK S+R.
Výrazné změny prodělaly nejen použité materiály a technologie výroby, které karimatkám zajišťují mnohem větší mechanickou odolnost a životnost, ale také tvarový, velikostní a barevnostní design, čímž se také zvýší obchodní atraktivnost a prodejnost výrobků.
•    Karimatky jsou odlehčeny podélnými (horizontálními) kanálky, čímž jsou zajištěny obdobné izolační parametry jako u karimatek základní řady.
•    Speciální ventil a odlehčená izolační výplň umožňuje snadnější a rychlejší nafouknutí i vyfouknutí a to ještě s větší kompresí.
•    Vrchní tkanina má protiskluzovou Ripstop strukturu - vzor diamantu nebo včelí plástve - spací pytel tak ještě méně klouže po karimatce.
•    Každá karimatka je pečlivě podtlakově kontrolovaná po dobu 24 hodin, aby byla vyloučená jakákoliv netěsnost.

Více informací o jednotlivých modelech a parametrech naleznete na webu firmy JUREK S+R.